RSS

Moving Into New House

Can't wait to move in. There is some problem with the S&P agreement thus I have to wait for the developer to amend some of the clause til a mutual agreement is achieved, then I have to wait for letter of approval from BPP and after that, the renovation guys will move in and start hacking the walls. Only after that I can start calling this house a home. InsyaAllah all will be settle before June. Hmm.. I wonder how much should I spent for La cuisine...

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

5 desserts:

fazilah said...

cantik da umah ko f.. hehee..

ko x join blogger
http://www.facebook.com/pages/Santai-Ben-Ashaari/165095833533532?v=wall#!/pages/Santai-Ben-Ashaari/165095833533532?v=wall

http://tiffinbiru.blogspot.com/search?updated-min=2010-01-01T00:00:00%2B08:00&updated-max=2011-01-01T00:00:00%2B08:00&max-results=50

ok..

FriDay dA FourtH said...

Tq..tq. takde apa apa pun lagi, skang tengah concentrate ngan rumah arwah bapak aku dulu, bila dah settle baru aku tengok apa yang patut untuk rumah sendiri?

Blogger? tak la, aku saje suka-suka memblog ni, tak suka 'u follow i follow back'... dorang bukan baca pun, cuma nak bagi up trafik, so kalo aku ader berkenan dengan mana-mana blog aku folo la, no string attached ;p

Anonymous said...

entrance saja dah gempak, blum lagi yg dalam.

FriDay dA FourtH said...

Ahahaha.. apa yang gempaknya entrance tu? Biasa je la... cuma developer dah bagi tiles n wooden fences.. ;)

rohazliza ramlee said...

tgk dr luar dh cantik..kat dlm lg best kot..apa yg ko nk ubah lg tu?